Дівча з Цвинтару

Card draw simulator

Odds: 0% – 0% – 0% more
Derived from
None. Self-made deck here.
Inspiration for
None yet

Thunderbolt · 2

Кажуть, що найстрашніше що можна побачити на цвинтарі - це маленька дівчика в білому платті, і ось вона перед вами. Бу! А тепер трішки про колоду, чесно кажучи мені дуже сподобалась механіка жетонів благословіння і прокляття тому я вирішив спробувати зробити щось що бере цю механіку за основу. Проклятя - це погано з цим я думаю згодні всі, ваші союзники зненавидять вас за те що заполонили цим мішок, але ці жетони дуже гарно працюють в комбінації з Eye of Chaos та з Armageddon і особливо ефективно з їхніми покращеними версіями: Armageddon, Eye of Chaos на взаємодії з ними і будується вся колода.

6 comments

Nov 01, 2022 chrome · 54

Stray Cat мені тут здається дещо зайвим, оскільки властивість паралельної Венді з ним не працює. Автоматичне ухилення від монстра відбувається без перевірки навички, а тому, оскільки немає перевірки, то немає "успішного ухилення", яке б виступало трігером для реакції. На відміну від ухилення через Hope, де не автоматичне ухилення, а перевірка навички є автоматично успішною.

Загалом же концепція колоди дуже цікава і не тривіальна. Не знаю, наскільки класно це працює, але на папері виглядає дуже прикольною і дієвою колодою для генераліста з потенціалом провернути пару вражаючих ходів, особливо, коли мішок зіграє на твоєму боці.

Nov 01, 2022 Thunderbolt · 2

@chrome дякую за відгук, для мене було дещо несподіваним побачити тут коментар та ще й українською. Що до Stray Cat то мені все ж здається, що його властивість "automatically evade" працює з паралельною Венді "after you successfuly evade", але в будь якому випадку дуже круто що ти відреагував на мою колоду. І ще, ми тут з друзями інколи граєм в Жах Аркхему LCG в Tabletop Simulator (і перекладаємо його) чи не буде в тебе бажання якось зіграти разом із нами?

Nov 01, 2022 Thunderbolt · 2

Я перевірив деяку інформацію і виявилось що Stray Cat дійсно не працює з властивістю альт. Венді як і не рятує Patrice Hathaway від її іншосвітного чванька.

Nov 01, 2022 chrome · 54

ну, щонайменше, можемо знайтися online) @rbkovalsky в Телеграм. Я перекладач за другою освітою, тому переклад Аркхему українською - це топчик і хоч і не переконаний, що зможу інвестувати в це час, але принаймні зможу допомогти з вичиткою готових перекладів. Сам зараз активно з друзями граю в ТТС.

Про різницю між automatically evade і evade is automatically successful якраз написано в FAQ до Stray Cat, якщо зайти на сторінку карти. І там згадується, що немає скіл теста - немає трігера абілки. Так само як Zoey Samaras не отримує ресурс за massive монстрів. Вони вважаються в її зоні загрози, але по факту там не є і туди не переходили, а раз не відбувалося engagement, коли монстр переходить в зону загрози гравця, то не було моменту для трігера абілки.

Nov 02, 2022 Thunderbolt · 2

@chrome Дякую, що вказав на помилку. Що до перекладу то перекладаємо ми лише художій текст і поки що я переклав тільки два невеличкі standalone сценарії і мій знайомий перекладає Інсмут. З вільним часом зараз також великі проблеми, але чи не будеш ти проти зіграти зі мною та моїм знайомим в "Убивство в готелі Екзельціор" десь в середині грудня, можливо раніше ?

Nov 02, 2022 chrome · 54

так, залюбки. Якраз з друзями спілкувалися на тему того як при перекладі уникнути проблем вордингу типу не пропустити такі моменти, що "to play" (Scavenging), "to put into play" (A Chance Encounter) і "to enter play" (Trigger Man) - це три різні речі? Вирішили, що зі 100% гарантією ніяк, краще грати англійською, а щоб не руйнувати атмосферу затупами при перекладі з англійської "на ходу", заздалегідь заготувати переклад художнього тексту на рідну. Коротше, пиши, спробую долучитися до перекладу.